Webshop Technische Groothandel

TechMat is dé one-stop-shop voor al uw technische benodigdheden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten op het gebied van olie- en smeertechniek, werkplaats inrichting, gereedschap, reinigen en veiligheid. Ons uitgebreide assortiment, snelle levering en deskundig advies maken ons de ideale partner voor uw technische behoeften. Zoekt u specifiek technisch gereedschap of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst!

Olie- en Smeertechniek

Bij onze technische groothandel vindt u een uitgebreid assortiment aan gereedschappen voor verwerking van olie- en smeermiddelen voor diverse toepassingen. Of u nu op zoek bent naar vetspuiten, smeernippels, mondstukken, vetten of smeermiddelen voor industrieel gebruik, wij hebben het allemaal. Bovendien werken wij enkel met gerenommeerde merken om optimale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen.

Werkplaats Inrichting

Een goed georganiseerde en efficiënte werkplaats is essentieel voor elk bedrijf. Daarom bieden wij een breed scala aan werkplaats inrichtingsproducten, zoals opbergsystemen, gereedschapswagens, gereedschapstrolleys en nog veel meer. Onze producten zijn ontworpen om uw werkplaats optimaal in te richten, zodat u uw werkzaamheden soepel en efficiënt kunt uitvoeren.

Gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Onze technische groothandel biedt een uitgebreide selectie aan handgereedschap, elektrisch gereedschap en accessoires van topmerken. Of u nu op zoek bent naar schroevendraaiers, zagen of meetapparatuur, wij hebben het allemaal. Ons deskundig personeel staat klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste gereedschap voor uw klus.

Reinigen

Een schone en hygiënische werkomgeving is van groot belang voor de veiligheid en efficiëntie. Daarom hebben wij een ruim aanbod aan reinigingsproducten en -apparatuur, zoals cleaners en reinigingsmiddelen en schoonmaakdoeken. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om u te helpen uw werkplek snel en effectief schoon te maken en te houden.