Bestellen en leveren

Bestellingen via de webshop worden door TechMat, na betaling van het verschuldigde bedrag, zo spoedig mogelijk verzonden. Gemiddelde levertijd bedraagt 1 à 3 werkdagen. Wijken wij hiervan af, dan nemen wij hierover contact met u op.

Het is mogelijk de BTW te verleggen voor kopers uit België en Duitsland. Bij het invullen van uw contactgegevens moet u daarvoor ook uw Belgische of Duitse BTW-nummer (VAT-number) invullen. Zodra deze is ingevuld en automatisch is gecheckt op echtheid, wordt de BTW uit uw bestelling verwijderd.

Klanten uit overige (EU-)landen kunnen helaas nog niet via de webshop bestellen. Graag ontvangen wij uw bestelling via e-mail of het contactformulier. Na betaling van de toegestuurde factuur ontvangt u dan zo spoedig mogelijk uw bestelling.

Voor bestellingen via de webshop onder de €50,- (exclusief BTW) rekenen wij binnen Nederland verzendkosten van €7,50 (ex BTW). Voor verzending naar België of Duitsland zijn de verzendkosten €10,50 (ex BTW).
Bestellingen via de webshop boven de €50,- (ex BTW) worden zowel binnen als buiten Nederland gratis verzonden.

Op bestellingen van (vaste) klanten, waarbij op andere manier korting wordt berekend, geldt dat de verzendkosten doorgaans wel in rekening gebracht worden.