Geschiedenis

TechMat is ontstaan in 2003. Oprichter van het bedrijf is de heer Teun Jansen. Hij begon het pionierswerk voor TechMat met de productlijn van OilSafe®. Naar aanleiding van vragen van klanten en gedegen marktonderzoek, werd het assortiment in de loop der jaren uitgebreid.

Daardoor is TechMat met recht een groothandel in technische materialen te noemen. Alles voor de inrichting van de werkplaats: van oliekannen tot schroevendraaiers en van vetspuiten tot ringratelsets, is verkrijgbaar. In de keuze van producten voor ons assortiment, staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zoeken naar producten die het werk voor u zoveel prettiger, schoner en eenvoudiger kunnen maken. Vandaar ook ons motto: ‘onderscheidend in eenvoud’.

In 2017 is het bedrijf overgenomen door de dochter en schoonzoon van Teun, Willemien en René Dijkman. Nieuwe eigenaren, maar dezelfde service en betrouwbaarheid.

Een nieuw logo en website markeren de overname; TechMat is eigentijds en toegankelijk en staat voor Innovatief, Bewust, Duurzaam en Topkwaliteit. René en Willemien beheren gezamenlijk de klantenportefeuille. U kunt dan ook bij hen beiden terecht met uw vragen of bestellingen. Zij zoeken graag met u naar de juiste oplossing/aanbieding voor uw situatie.

Contactgegevens Naar de Webshop