Retourneren en annuleren

Mocht u een bestelling hebben ontvangen, maar om goede redenen niet de juiste, dan dient u dit binnen uiterlijk 8 dagen na factuurdatum, uitsluitend per e-mail, aan ons te melden. U kunt na onze goedkeuring de bestelling, mits onbeschadigd en in originele verpakking, binnen 5 werkdagen aan ons retourneren. U krijgt dan binnen 30 dagen uw geld teruggestort op uw rekening. Ook heeft u de mogelijkheid om andere product(en) te bestellen en volgt er een verrekening met uw reeds ontvangen betaling. U dient dan wel in uw e-mail kenbaar te maken welke producten u wenst te ontvangen.

U kunt uw bestelling binnen 24 uur na plaatsing annuleren, mits deze nog niet aan u is verzonden. Indien deze inmiddels aan u verzonden is, kunt u uw bestelling alleen nog retourneren zoals hierboven beschreven staat.

Privacyverklaring

TechMat respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. We willen het winkelen bij TechMat zo persoonlijk mogelijk maken, waarbij we gebruik maken van uw persoonlijke gegevens.

Uw persoonlijke gegevens zijn te bekijken en staan geregistreerd in uw account. We stellen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking aan derden, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. Informatie over uw aankopen stelt ons in staat om de site te personaliseren en om aanbevelingen te doen. Uw feedback helpt ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.